Thursday, August 31, 2006

Santana...N528XR is.....

The shiat...vilken spis...synd att få får käna,höra eller ens testa sådana här MONSTER...OS30 osv i all ära men här sklijer sig pojkar från män....i da ere bara STS.28,RB29an o Rossi528an som gälle rom man skall "tävla" me större motorer, anl till valet av .21 i truggy e bränsle ekonomin, o den mjukare kurvan.N528XR är det mest bestialaiska ja sett på länge då den flyttar den 4kg tunga Truggyn som en 1:12a....

Inom kort ere taim o göra iordning allt inför vintern, det blir par körningar till, sen skall det göras iordning för 1:12 samt 1:18..Pro27an skall få arb hårt den med...

I oktober skall jag ner till Skåne för att träffa Jacob på skanehobby, köra på staffanstorp, offroad, samt inne

Monday, August 28, 2006

Då rullar vi på dårå

I går Måndag kom det paket jag väntat på..Ny Novarossi N528XR samt kolv o foder, o stake till den andra...tack till servicen från skanehobby.se utan Jacobs hjälp hadde ja no fått köra snikspis hela året ut :D.

Snart ere inkörning som hägrar, dessutom e Xray,samt GM elektroniken nu på G.

Saturday, August 26, 2006

Nuså e allt klart...bara små saker.

Kvar nu...N528XR samt ren kit till den gammla e på G nu ,bör komma i veckan. Ny Xray M18MT/T med Bara Xray orginal options..Mamba ESC samt Borstlöst kommer o pryda den. Även Reedy kolmotorer o Advance ESC. Foam i form av NT200 kommer å stå för greppet.

Så det blir mycket Onroad i form av 1:12 samt 1:27..Pro27an kommer o få jobba lika så 1:12an.Xrayen skall givetvis få bekänna färg,LiPo samt NiMh...

Truggyn har bara fått bekänna 4-5 tankar på bana o de me en osrg spis..skall bli så skönt att få känna kraften i de nya Rossi spisarna...tyvärr inget förns i mittn på September, då de e stora tävlingar på skarpnäck.

Tuesday, August 15, 2006

Some Powa and handling..

Japp i går så kom det underbara paketet, i Måndas kom det första :D. Heliosradion är sjukt trevlig,har tyvärr inte hunnit premiära den än. Novak´s GTB/Velociti 5.5r combo samt Adapter för att spela VRC kom igår:D. Målet är att kunna köra nu på Torsdag,allt är instalerat, den lilla nya Ko Rx passar som smutt i 1:12an...GTB ESC e stort, men det får faktiskt plats, i dag ere no bara LRP o Novak som kan skryta me att dom kan få plats i just 1:12or, MambaMax mm e på tok för stora.

















Det som fattas är den nya N528XR Motor,samt ett renoveringskit för min "gamla N528XR" Ko Rx micro, samt en Pro27a,P27an e i princip klar o Jacob tunar de sista :D

Vill Tacka Jacob o Peter på Skånehobby som har stått ut med mitt tjat :D,servicen är kriminellt bra.

Sunday, August 13, 2006

Premiär repan på Skarpnäck...

I Lördags var det premiär för mig på Skarpnäcks 1:8 Buggy bana. Truggyn skulle äntligen få bekänna färg? dock va inte förväntningarna så enorma då ja skrotade race BB o fick nöja mig med en slag org .25a..för att inte varva ur innan depån fick ja kliva upp bastanta 15T på CB orginal e 13T. Det gav ett måttligt dåligt bottenvrid,och tempen va ganska hög. Jag har aldrig kört en meter tidigare på denna bana,men enl mig sj o standard setup,orginal olja i dämparna etc så gick bilen fint, förvånasvärt fint. Givetvis skal ldet börja laboreras med setuper nu, den understyr ut ur böjarna o kommer o fixas.

Där buggy bilarna slog igenom o höll på att snubbla framåt gick truggyn som tåget :)






Friday, August 11, 2006

Jisses..

Maksinen skar,mitt diffen har smält...Ny inline pipa sitter på P, alubackar...ett varv på Skarpnäck vart det....Dock är det på ingång me nya delar...Radiosar,motorer, mm mm

Saturday, August 05, 2006

Less cars,more time..

Mjo så ligger det till. Jag har decimerat vagnsparken ordentligt nu, då jag inte har tid längre för de små mindre modellerna. Vintern kommer att bestå oavkortat av: 1:27 ,1:12 samt 1:18 Touring. Sommaren kommer att bestå av 1:12-1:10NT-1:8 Offroad.

Dom flesta vet att ja byter bilar som 17,köper...testar...säljer. Eftersom jag startade min "karriär" med IC-Track så känns det som man är hemma igen då man kör onroad,dock är inte offroad tråkigt,eller inge kul utan det är skoj men Track finns i mitt hjärta och det är de som gäller först och främst.

Jag har som sagt nu testat detta me "bashing" o det va skoj, dock har ja kommit till insikt att det ger inte mig som förare nått alls, o den njutning ja hadde finns absolut inte kvar.

Ses på Stubben.

/Thomas P

Friday, August 04, 2006

The NEW N528XR..RIP

Jo, tyvärr så slutade det med att jag sköt min just inkörda racebigblockare. Allt pgr av dåliga Rx Baterier...Sånt är livet,allt går vidare, best renoveringssats nu direkt.

Wednesday, August 02, 2006

It is a BEAST..the new 528X

Japp..värst aja vart me om på läänge...nu är den i princip inkörd o skall rastas på bana snart. Väntar endast på Centrebraces från http://www.dacemfg.com/ . Radioplatta i SSG kommer från www.skanehobby.se

Dessutom från skånehobby,Ko Helios samt en extra micro mottagare.

Det nya Mono Motorfästet, sänke motorn knappa 5 mm, vilket e bra för TP,dessutom kommer man åt lättare me startlådan.(Vänster Novarossi 528XR Turbo 8P - Höger HN 25)

















rejäla nya CentreShafts, man ser även Hingepin Screws,samt övre o undre fästen i 7075 CNC
















Sen vill jag passa på at tacka Jacob på skånehobby som ställer upp o tar sig tid o svara på telefon, o hjälpa till med att ta hem sylar, tack.